Overgewicht

Heeft u moeite uw streefgewicht te bereiken en te behouden? Lijkt het of u de eeuwige strijd met de weegschaal niet kunt winnen? Bent u al jaren bezig met lijnen? Bent u klaar met uw overgewicht en wilt u graag op een gezonde en verantwoorde manier gewicht verliezen?

Ik help hierbij graag! Het is mijn passie om mensen te helpen, die met hun gewicht worstelen en graag gezonder willen leven. Ik wil mensen er graag van overtuigen dat gezond eten niet moeilijk/ afzien is, maar juist een verrijking! Ik geloof echt dat het kan om met een normale voeding en voldoende beweging af te vallen/ op gewicht te komen en blijven, en vooral ook te blijven genieten! Dus wil je je lekker in je vel voelen, eindelijk afrekenen met overgewicht zonder het jojo- effect, zonder het gebruik van shakes, pillen of dure maaltijdvervangers? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Tijdens het intakegesprek maken we samen een plan om het gewenste doel te bereiken en krijgt u naar aanleiding hiervan een op maat gemaakt voedingsadvies. De vervolgconsulten zijn bedoeld om aanvullende uitleg te geven over gezonde voeding, vragen te beantwoorden, de voortgang, aandachtspunten en eventuele moeilijkheden te bespreken en te wegen/ meten. Iedereen is anders en ieder traject is daarom uniek. Samen kijken we wat er nodig is om uw doel te bereiken…

Contact

Heb je na het lezen van de site nog vragen, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met mij op.